S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Gastronomska ponudba

Priprava jedi terja znanje in spretnosti. Naš šef kuhinje s svojo ustvarjalnostjo pripravljajo pester izbor hrane za vaše dobro počutje.

Družine, rojstni dnevi in zabave

Praznovanja v okviru Gradu Kodeljevo so lahko nepozabno doživetje, še posebej za mlajše. Ker vemo, kako pomembno je lahko praznovanje, vam bomo z veseljem ponudili svoje izkušnje pri ogranizaciji.

Poslovna srečanja in konference

Za manjše zaključene družbe nudimo tudi lepo urejeno, ločeno grajsko sobo z internetom in projektorjem, v kateri lahko v miru izvedete strateško konferenco ali pomemben poslovni sestanek, hkrati pa uživate v široki paleti raznolikih okusov. Za vse dodatne informacije nas pokličite ali pa nam pišite na: info(at)gradkodeljevo.si

Vrhunski catering

Naša ekipa vam lahko postreže tudi na izbranih lokacijah. Catering ponudbo, ki je lahko prava srednjeveška pogostitev ali pa le manjši prigrizek, vedno prilagodimo željam naročnika, torej vašim željam. Vabimo vas, da nam jih zaupate na: info(at)gradkodeljevo.si

PIZZERIA IN RESTAVRACIJA
GRAD KODELJEVO
KOBLARJEVA 34, LJUBLJANA
TEL 01 544 30 67 GSM 040 677 778
INFO [at] GRADKODELJEVO.si

DELOVNI ČAS
RESTAVRACIJA: PON-SOB: 10:00-18:00
NED: 12:00-16:00
PIZZERIA: VSAK DAN: 11:00-22:00
BAR: PON-PET: 8:00-1:00
SOB-NED: 10:00-1:00